werken bij - Pneutec (2024)

Menu

Menu

Homewerken bij

Welkom bij Pneutec - Ontdek wat ons zo bijzonder maakt!

Contact

werken bij - Pneutec (4)

Welkom bij Pneutec – waar we trots zijn op wat ons uniek maakt! Bij Pneutec streven we ernaar om te excelleren in alles wat we doen. Van innovatieve oplossingen tot een hechte bedrijfscultuur, we zijn gepassioneerd over het leveren van kwaliteit en het overstijgen van verwachtingen. Bij ons heeft iedereen een plekje, mits je bereid bent bij jouw steentje bij te dragen aan het succes van Pneutec. Ontdek op onze website wat ons zo bijzonder maakt en waarom we een plek zijn waar mensen graag werken en zaken mee doen. Welkom in de wereld van Pneutec!

stuur een mail

vacatures

Binnen ons bedrijf kennen we verschillende afdelingen, waaronder cleanroom, assemblage en magazijn. Maar ook kantoorfuncties komen zeer regelmatig voorbij. Momenteel groeien we zo hard dat we altijd op zoek zijn naar getalenteerde mensen!

Of je nu geïnteresseerd bent in productie, assemblage of fijnmechanica, bij Pneutec zit je goed als je affiniteit hebt met techniek. Staat jouw droombaan er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom! Die kun je mailen naar hr@pneutec.nl.

werken bij - Pneutec (5)

Monteur fijnmechanica cleanroom

Heb je ervaring in de fijnmechanische techniek? Ben je nauwkeurig, secuur en kwaliteitsgericht? Wil jij je ontwikkelen en werken in de groeiende hightech branche?

Lees dan verder

werken bij - Pneutec (6)

Assemblage medewerker Hightech

Zoek jij als ervaren assemblagemedewerker een leuke baan met veel zekerheid in een groeiend productiebedrijf binnen de hightech?

Lees dan verder

werken bij - Pneutec (7)

Magazijn medewerker

Zoek je naar een baan waar je samen de logistieke processen verder kunt optimaliseren? ERP systemen, productie, warehouse allemaal jouw ding?

Lees dan verder

Bekijk al onze vacatures

Wat zeggen onze collega's over werken bij Pneutec?

Dat lees je hieronder.

“Bij Pneutec hebben we een hart voor ons bedrijf en onze mensen. We zijn vastberaden om onze groei voort te zetten en als een onverslaanbaar team successen te behalen. The sky is the limit!”
lees verder

werken bij - Pneutec (8)

Rogier Oosterveercustomer service medewerker

“De werksfeer staat hier absoluut op de eerste plaats. Al bij mijn eerste sollicitatiegesprek voelde ik de positieve vibe binnen het bedrijf. Het is een geweldige groep mensen om mee te werken, niet slechts een paar collega’s, maar echt de hele organisatie. ”
lees verder

werken bij - Pneutec (9)

Marjolein Meijer - Koomenproject buyer

"Werken voor Pneutec betekent heel veel voor mij. Ik verdien er niet alleen mijn brood mee, maar ik heb hier ook echte kansen gekregen – iets wat ik bij andere werkgevers niet heb ervaren."
lees verder

werken bij - Pneutec (10)

Lionel Winstoncleanroom medewerker

"De komende 6 maanden mag ik werken aan een uitdagende opdracht. Door deze ervaring kan ik mijn technische vaardigheden verbeteren en nieuwe technieken ontdekken, wat mij enorm verrijkt."
lees verder

werken bij - Pneutec (11)

Sven Lamdevelopment engineer

"Bij mijn start werd ik warm ontvangen, ik heb geweldige collega’s en degene die me inwerkte was fantastisch. Ik voel me helemaal op mijn plek! In het begin maakte ik me zorgen over de ploegendienst, maar dat bleek ongegrond. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk."
lees verder

werken bij - Pneutec (12)

Ana Wiersma-Trillatassemblagemedewerker

“Bij Pneutec krijg ik volop kansen die ik met beide handen aanpak. Ik vind het geweldig dat ik actief mag deelnemen aan de Nederlandse lessen die bij Pneutec worden georganiseerd. Het is een waardevolle kans voor mij om mijn Nederlands te verbeteren terwijl ik hier werk.”
lees verder

werken bij - Pneutec (13)

Hani Akkashproduct group leader

Vorige

Volgende

lees verder

werken bij - Pneutec (14)

onze bedrijfscultuur

Bij Pneutec lunchen we gezamenlijk in de kantine en heerst er een open en ontspannen sfeer. Hier vind je weinig hiërarchie. Onze structuur is eenvoudig, bestaande uit een managing director (MD), het managementteam (MT) en enkele teamleiders. We spreken elkaar aan met ‘je’ en ‘jij’. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.

En ben je een nieuwe collega? Dan kun je rekenen op een warm onthaal met voldoende hulp van collega’s die ervoor zorgen dat je je gauw thuis voelt bij ons. Bij Pneutec staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en een positieve en veilige werkomgeving.

lees verder

word jij onze nieuwe collega?!

Neem contact met ons op

bekijk onze vacatures

stuur een mail

werken bij - Pneutec (15)

werken bij - Pneutec (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5305

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.